Monday, April 4

Orange ofera solutii de securitate clientilor de business

Orange Romania a creat o platforma tehnologica prin care sa ofere clientilor de business solutii complexe de securitate. Serviciul se numeste Business Internet Security ( www.orange.ro/business-internet-security) si se adreseaza companiilor cu peste 50 de angajati.

Oferta acopera consultanta, monitorizare trafic, setare politici de acces la continut si aplicatii, detectie vulnerabilitati, protectie la intruziuni etc peste evident clasicele functionalitati de antivirus si antispam. Traficul internet este monitorizat si routat prin cloud-ul Orange si ajunge la client filtrat si safe.Serviciile protejeaza orice tip de echipament (servere, calculatoare personale, mobile etc) si este dezvoltat pe tehnologie Fortinet.
Dupa cum spuneam, doar traficul internet este filtrat, prin urmare nu protejeaza de atacuri din reteaua interna, virusi de pe dispozitive USB, bluetooth etc. Vorbim despre o subscriptie, adica fara instalare de echipamente sau achizitie de licente. Solutia a fost testata la DefCamp 2015.