Thursday, June 12

Sage, top 3 in piata ERP, organizeaza o conferinta la Bucuresti

Sage, multinationala cu origine britanica aflata in mod curent pe locul 3 in piata globala de ERP, organizeaza o conferinta, saptamana viitoare la Bucuresti. Conferinta va avea doua componente: o intalnire cu presa si una cu prospecti/clienti, iar ca tematica: prezentarea versiunii 7 a Sage ERP X3 (solutia lor pentru piata medie), a planurilor pentru Romania dar si a unui studiu despre oportunitatile investiilor in tehnologie.

Anul trecut, Sage a facut o miscare inteligenta si a organizat o divizie dedicata pentru piata medie (mid size) care in Europa, cel putin, are un specific aparte: companiile nu sunt atat de mari incat sa cumpere SAP și Oracle, dar destul de complexe inca sa aiba nevoie de o solutie ERP pe masura. Prin urmare, aceasta divizie are resurse dedicate, planuri si obiective proprii etc.

Sage nu are prezenta directa in Romania ci este activa prin intermediul partenerului francez Deveho Consulting. Desi Sage este top 3 global, in Romania cota de piata este inca mica, in principal datorita intrarii tardive. Au probabil spre 10 clienti activi, cu precadere roll-out-uri la nivel de reprezentante a unor multinationale. Nu am nume de clienti, dar cu siguranta voi afla mai multe saptamana viitoare.