Monday, June 16

Toamna va aduce un „festival ITC”

Datele cunoscute ale problemei indica: IT&C Consumer Expo, Sala Palatului, 16-18 noiembrie, eveniment 99% consumer, focalizat pe gadgeturi and stuff + ambitia organizatorului (Project Events) de a deveni cel mai mare eveniment de profil.

Intrarea va fi contra cost (15 lei din cate am vazut pe site) evenimentul nu va fi cu vanzare, insa vizitatorii vor primi vouchere pe care sa le poata utiliza in magazinele/site-urile expozantilor. Targul va avea cca 1300 mp ca suprafata operationala si va integra o serie de conferinte (lansari de produse probabil), inclusiv cu nuante B2B. Desi nu sunt atat de conectat la piata consumer am indoieli ca genul acesta de targuri mai pot genera un mare succes comercial. Ideal ar fi ca expozantii sa poata aduce produse noi (sa se sincronizeze), eventual in curs de lansare pe piata etc. Ar mai trebui si ceva complementar expunerii de produse, poate un hackator, gaming festival... what ever.. care sa faca locatia mai atractiva. Gasiti pe site (www.itcce.ro) detalii privind spatiile de contractat, pachetele de sponsorizare etc. Probabil site-ul va avea actualizari periodice, deocamdata nu sunt foarte multe informatii.

Organizatorul (Project Events) este cunoscut insa nu are experienta pe segmentul ITC, ceea ce aduce o provocare in plus. Cea mai cunoscuta initiativa similara a fost a celor de la Exporom, anuntata initial pentru noiembrie 2013, amanata de cateva ori si abandonata (definitiv se pare) in vara lui 2013.