Wednesday, March 15

Vrei produse Gemalto? Intreaba la Veracomp

Veracomp a anuntat astazi intrarea in portofoliul local a produselor de criptare si autentificare Gemalto.Cele doua companii colaborau deja la nivel regional, insa de anul trecut cererea pentru produse Gemalto a crescut si pe piata locala. Distributia autorizata aduce o serie de beneficii pentru partenerii de afaceri ai Veracomp: echipa dedicata, suport de calitate, demo-uri, documentatii, materiale informative, actiuni de marketing etc un pachet complet educational si tehnic.
Produsele Gemalto sunt/erau disponibile si prin SoftNet, care detine si site-ul www.gemalto.ro, insa nu am info despre relatiile oficiale, probabil un statut de reseller.

Alaturi de semnarea acodului de distribuţie cu Gemalto, Veracomp a anuntat intenţia de a creşte vânzările cu 10% în 2017, precum si planurile de relocare într-un nou sediu cu facilităţi logistice superioare.

Din totalul cifrei de afaceri, în ponderea vânzărilor pe grupe de soluţii, predomină soluţiile de networking şi securitate care realizează aproximativ 68% din totalul încasărilor. Din totalul veniturilor, peste 80% sunt generate din proiecte şi doar 20% din vânzări punctuale de tip run-rate. Printre alţi furnizori de soluţii de securitate vizaţi de Veracomp în 2017, ar fi de mentionat: Entrust, ProofPoint, precum şi lărgirea portofoliului cu furnizori de open source, precum Redhat. În prezent, Veracomp distribuie pe piaţa românească următoarele branduri de soluţii IT: arcserve, BlueCoat, Certes, Extreme Networks, F5, Fortinet, Gemalto, Huawei, Infortrend, LifeSize, Quantum, Polycom, RSA, TrendMicro, WhiteHat.