Monday, March 20

IDC CIO Forum, acum si la Bucuresti pe 6 aprilie

IDC organizeaza o versiune locala a cunoscutei conferinte  IDC CIO Forum, la Clubul Stejarii pe 6 aprilie. Agenda nu este inca publica, dar pune in centrul atentie „digital experience”, atat dintr-o perspectiva de business cat si tehnologica. Printre subiecte: technology drive processes, schimbarea rolului de CIO, noi arhitecturi la nivel enterprise, inovare si transformare prin IT etc.

Lista de vorbitori este interesanta, as aminti de: Radu Brasoveanu (CTO la Deutsche Bank), Eduard Bodor (Schneider Electric) Aurelia Sin (CIO Federal Mogul) Maria Pletea (CIO, Urgent Cargus) Marian Simion (CIO Transfond). Exista si cativa invitati straini, gasiti detalii pe site http://idcciosummit.com/bucharest/#speaker. Printre parteneri: NTT Data, IBM, Stefanini, Microsoft, Huawei, Fujitsu, VMware etc.

IDC CIO Forum este un eveniment cu traditie la nivel global, organizat in peste 20 de locatii, de la Budapeste si Viena la Almaty in Kazakhstan si Port Luis in Mauritiuns. Invitatiile se solicita prin email sau formular web si „Only selected CIOs can participate in this event.