Thursday, June 16

Bye, bye WiFi!

Vodafone iese pe piata cu o oferta de vacanta si ofera la orice contract nou sau prelungit, doua sau trei luni de trafic gratuit nelimitat in tara si strainatate. Prin urmae, bye, bye wifi in concediul de anul acesta. Evident, sunt niste limitati pentru sejururile in arhipelaguri exotice, insa pentru obisnuitele rute europene oferta este acoperitoare.

Prin urmare, la orice abonament promotional Super Red, Red si Smart clientii pot activa optiunea Bye Bye WiFi:
- pentru Smart, utilizatorii beneficiaza gratuit, in primele doua luni, de optiunea ByeBye WiFi, iar dupa aceasta perioada vor plati 3 Euro pentru 2GB suplimentari de trafic de date.

- pentru RED, clientii primesc gratuit, in primele trei luni, optiunea Bye Bye WiFi, precum si minute si date duble, in roaming. Dupa perioada de trei luni, abonatii vor plati 5 Euro pentru 5GB suplimentari si isi vor pastra si beneficiile duble in roaming.
- pentru Super RED, optiunea gratuita Bye Bye WiFi de trafic nelimitat este valabila timp de trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat pe teritoriul Romaniei, si timp de zece zile din primele trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat in Uniunea Europeana, Turcia, Albania, Elvetia, Gibraltar, Insulele Reunion, Islanda, Liechtenstein si Norvegia. Dupa perioada de trei luni, abonatii vor plati 5 Euro pentru 5GB suplimentari. Optiunea poate fi dezactivata oricand, prin intermediul aplicatiei MyVodafone sau pe site-ul www.vodafone.ro
Vacanta placuta!