Monday, November 9

Ce ofera abonamentele Vodafone Red Express?

Vodafone aduce pe piata o serie noua de abonamente dedicate companiilor mici, cu pana la 10 angajati. Cele cinci abonamente Red Express includ convorbiri nationale nelimitate si trafic de date peste media altor oferte si au preturi de la 10 la 60 Eur. Nu stiu cum vor dovedi companiile ca se incadreaza ca numar de angajati, insa cred ca este un mesaj de marketing si nu o conditie sine qua non.

Varianta de plecare este  Red Express 10 ce include convorbiri nationale nelimitate, precum si 1,5 GB trafic de date, iar cea mai scumpa Red Express 60 ofera nelimitat national, 1500 pe international, 1500 si 1.5 GB in roaming.Toate abonamentele din portofoliul Red Express includ solutia SecurityPro 2.0 (o solutie open source personalizata e Vodafone), ce ofera securitate si protectie antivirus si antimalware la nivel de retea. Mai mult, incepand cu abonamentul Red Express 35, companiile primesc in pachet si serviciul de asigurare a smartphone-ului.

Complementar sunt disponibile si telefoane, printre care Samsung Galaxy A5, cu o capacitate de 16GB si compatibilitate 4G, ce poate fi achizitionat pentru 0 Euro, impreuna cu abonamentul Red Express 20, in valoare de 20 Euro/luna, fara TVA.