Monday, September 28

CRM-ul urca pe scena la IM World 2015

CRM Review anunta derularea unei campanii de test pentru solutia MiniCRM la editia 2015 a IM World. Mini CRM este un dezvoltator din Ungaria care si-a lansat oficial serviciile pe piata locala in prima jumatate a anului. Solutia este in regim on demand si complet localizata pentru Romania.
Din cate stiu, cel putin pana acum la IM World vor participa si alti furnizori de CRM. Este vorba despre Brinel, Transart Bit Software dar si de unii parteneri ai Microsoft. Nu am detalii despre activitatea altor companii de CRM in cadrul conferintei.
MiniCRM va participa cu o echipa de 4-5 persoane, printre care si Norbert Lesko - fondatorul companiei, si urmareste sa atraga cca 200 de testeri. Pentru orice cont demo deschis in contextul conferintei, MiniCRM ofera 25% discount la orice pachet achizitionat, pe primul an de utilizare. Echipa MiniCRM care va fi prezenta la stand are in componenta si doi romani.

Din pacate, anul acesta sunt prins si nu voi mai putea modera „scena” in discutie, voi fi insa implicat in derularea traditionalei mese rotunde pe cloud din cea de a doua zi a conferintei.