Wednesday, August 5

Si-a gasit GoPro nasul cu Evolio Video Sport iSmart?

Printre colegii de presa au fost intotdeauna glume despre afirmatiile cu „ipad killer” ale lui Liviu Nistoran, seful de la Evolio in contextul lansarii ofertei de tablete. Titlul postului se incadreaza in aceeasi categorie si se refera la noile camere video pentru sport și actiune lansate recent de Evolio. Produsul vine in doua versiuni: una bază, iSmart și una de top, iSmart Pro care de fapt merita intreaga atentie.

iSmart PRO este camera video sport ultracompactă care poate filma Full HD 1080p cu 30 de frame-uri pe secundă. Camera poate înregistra și imagini la 60 de frame-uri pe secundă în rezoluție HD 720p si are conectivitate USB , HDMI dar si Wi-Fi. Poate fi conectată la Smartphone sau Tabletă prin conexiunea Wi-Fi. Astfel, utilizatorul poate urmări în timp real ce filmează camera și poate stabili exact momentul când dorește să filmeze sau să fotografieze.  Camera este compatibilă cu orice dispozitiv Android sau iOS. Modelul de baza  filmează HD  720 p și nu dispune de Conexiune Wi-Fi.

Display de de 1,5 inch și baterie de 900 mAh care tine cca 90 de minute, senzor optic de 12 MP respectiv 5MP. Camerele dispun de slot de card MicroSD de până la 32 GB pe care poate să înregistreze până la 320 de minute în rezoluție HD și 240 de minute în rezolutie FullHD.
Camerele video din seria iSmart vin cu un pachet complet de accesorii, acestea putând fi utilizate atât pe bicicletă, motocicletă, masină sau orice vehicol sport, cât și sub apă.

Camera se poate achiziționa din magazinele partenere sau din punctele de vânzare Evolio, începând cu data de 24 August, la un preț recomandat de 299 lei pentru iSmart și 399 lei pentru iSmart PRO.

Primii 100 de clienți care fac precomandă pe site-ul Evolio primesc un discount de 150 de lei.