Friday, July 31

Asus returneaza banii pentru produsele stricate in garantie

Titlul are nevoie de urmatorul amendament: este vorba despre intreaga gama de laptopuri si tablete (nu si de alte produse), cumparate pe canale oficiale (cu factura) in perioada august-decembrie care prezinta defectiuni hardware in primul an de garantie. Practic daca aveti „norocul” sa se strice in primul an de utilizare primiti atat produsul reparat cat si contravaloarea acestuia. Campania este valabila atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. 

Produsele trebuie inregistrate pe site-ul  https://asuspromotions.com/ro/ro/reliability/ in termen de 15 zile. Va fi necesar si upload-ul unei copii dupa factura. Dupa acceptul/constatarea din partea service-ului, procedura de primire a banilor (in cont) poate dura pana la 30 de zile. Campania nu acopera defectiunile software si nici accidentele. Acestea vor fi supuse conditiilor clasice de garantie/postgarantie. Din cate stiu, Toshiba mai are un program similar in Romania.

Ca informatii generale, brandul Asus valoreaza peste 1.7 miliarde USD si este cel mai puternic brand taiwanez. Anul trecut, a obţinut 4326 de distincţii din partea publicațiilor din întreaga lume. Are o echipa de cercetare dezvoltare cu aproape 6000 de angajati.