Wednesday, October 2

Moderez sesiunea Business Software la IMWORLD 2013

Cei de la Universum Event mi-au solicitat sa moderez panelul de cloud computing din prima zi a IMWORLD 2013 insa pana la urma colaborarea s-a extins pe parcursul intregii zile. In prima parte a sesiunii (Business Software Stage ii spune oficial) vor fi keynote-uri de la Ymens (Bogdan Balaci) Romtelecom (Vasile Voicu), Ericsson, XL Team si Transart. Probabil primii trei vorbitori se vor axa pe servicii din zona cloud, iar Transart pe mobilitate in business, prezentarea va fi comuna cu Motorola Solutions. Despre XL Team nu stiu prea multe, tema suna insa interesant: „De la Business Intelligence la Intelligent Business”. Nu am interactionat cu ei pana acum, par a fi o companie olandeza cu un centru de dezvoltare la Bucuresti.

La mijlocul zilei va fi panelul pe cloud, care ma astept sa fie si cel mai atractiv. În ciuda aparentelor ca subiectul a fost deja dezbatut ad nauseum, cu siguranta vom găsi o abordare acroșantă impreuna cu: Remus Cazacu (BitSoftware) Adrian Popa (Romtelecom) Alex Molodoi (GecadNet) Silviu Sarbu (Voxility).
Partea a doua aduce cateva topicuri pe securitate si modul in care mobilitatea, cloud computing, big data and stuff afecteza stocarea, manipularea, administrarea și protejarea datelor.
Voi avea si cateva invitatii disponibile, prin urmare stay tuned.

Later edit: au aparut si invitatiile. Se vor da pe principiul primul venit primul servit :)