Tuesday, June 18

Evenimentul saptamanii: Windows Azure primetime

In ultimele luni, Microsoft a organizat o serie de evenimente dedicate principalelor categorii de produse. A fost familia Windows Server in aprilie, Dynamics in mai, iar saptamana aceasta este randul Windows Azure.  Pe scurt, este un eveniment cu presa, parteneri, clienti și prospecti care vrea sa arate gradul ridicat de utilziare al Azure pe piata locala și cota buna din piata de cloud pe care Microsoft o are deja.
 Vor fi prezentate diverse scenarii de utilizare a platformei Azure, de la dezvoltarea si testarea de aplicatii pana la asigurarea scalabilitatii unor magazine online in momente precum BlackFriday. 

Cazurile apartin unor companii deja cunoscute pe piata locala de cloud: Zitec (proiecte open source pe Azure) Softelligence (mutare platforma OMNi pe Azure) Siveco (proiectul celebru de la Ministerul educatiei pentru admiterea in liceu) etc. Este un eveniment de natura practica, cu informatii concrete despre piata si proiecte care are ca scop convingerea unei categorii manageriale ca tehnologia are beneficii reale si masurabile.