Wednesday, October 3

Ce este pana la urma ymens?

Dupa teasing-ul din ultima vreme, multa lumea se intreba prin online ce reprezinta ymens. Raspunsul este simplu: platforma MORE a celor de la TeamNet, lansata in iunie anul trecut si care a trecut printr-un rebranding. (aici articolul cu lansarea).
De ce un rebranding la un an de activitate?
Probabil ca produsul nu performa pe masura asteptarilor si s-a considerat necesara o reimpachetare. Mesajul de marketing pare unul mai simplu cu o adresabilitate mai larga dar nu-mi dau seama daca a fost operata o simplificare si la nivel de functionalitati. Se pare ca TeamNet a umblat serios si la preturi. Serviciile actuale costa intre 3 si 15 EUR/luna/user si ofera storage + 9 servicii, fata de un minim de 16.99 EUR/luna/user cat era anterior. Pentru gazduire as zice ( cu o doza de probabilitate): Hostway in DC-ul Omnilogic. Site-ul dedicat inca nu spune nimic ymens.ro, exista si un blog asociat insa la fel de low-profile. Poate vor avea mai multe info dupa lansarea oficiala de astazi.
Ar fi interesant de aflat si ce se intampla cu userii actuali (despre 300 se vorbea inca de la lansare, iar asteptarile erau pentru 5.000) trec automat la noile servicii, raman pe vechea interfata??

LE: Cele 9 servicii sunt: Intranet, Comerciant, Facturator, Index, Corespondent, VideoConf, Jurist, Recrutor si Planificator.
LE 2: ieri a fost si o conferinta ELO Digital in care s-a vorbit despre document management in cloud, intrebati prin cine se vand aceste servicii, cei de la ELO au spus ca prin platforma MORE de al TeamNet.