Friday, November 25

De ce s-a suparat SAP pe Guvernul Romaniei?

M-a surprins un pasaj pe de HotNews legat de vizita lui Franck Cohen de la SAP in Romania:
"Am pierdut toate licitatiile din Romania in ultimii patru ani", spune Cohen. Intrebat de HotNews.ro cum explica acest lucru, seful SAP Europa a spus ca nu are o explicatie. "Ei trebuie sa explice, nu eu. Nu este normal ca SAP a nu a castigat nicio licitatie in ultimii patru ani, e clar ca unii nu joaca cinstit in acest guvern. Asa ceva nu s-a intamplat nicaieri in lume, ci doar in Romania"
. (textul intreg aici , extrem de amuzante si comentariile). Persoana in discutie si-a arata si in conferinta mirarea ca sectorul public din Romania nu utilizeaza solutii SAP insa pana la afirmatia de mai sus ca „unii nu joaca cinstit” este cale lunga, mai ales ca Franck Cohen este un tip destul de versat (si implicit foarte PR trained) ca sa se joace cu declaratiile. In fine, poate l-a starnit omul de la HotNews, poate problema chiar il apasa etc.
Sigur nu joaca guvernul cinstit, insa nu se poate vorbi de un boicot impotriva SAP. Stiu cel putin doua proiecte SAP in zona publica: Regia Apa/Canal de la Sibiu și Primaria Satu Mare si cred ca pe la evenimentele ANIAP se vorbea si despre altele.

Link