Thursday, July 7

Pregatiri pentru Microsoft Worldwide Partner Conference 2011

Sambata plec spre Los Angeles pentru editia 2011 a Worldwide Partner Conference, intalnirea anuala a Microsoft cu partenerii din intreaga lume. Suntem cca 20 de persoane in delegatia RO, atat de la Microsoft Romania cat si din partea celor mai reprezentativi parteneri. Evenimentul este o buna ocazie pentru informare si networking si dincolo keynote-urile unor persoane celebre precum Steve Ballmer si Richard Branson, se anunta mai multe intalniri private la nivel de EMEA si CEE. Inclusiv o compania din Bulgaria m-a invitat la un dinner, motivand ca le-ar face placere sa cunoasca un vecin si sa discute despre situatia IT-ului in Romania. Complementar, am un one-to-one cu un VP de la Dynamics deoarece ma intereseaza foarte mult ce face Microsoft pe CRM (inclusiv discutiile de pe LinkedIn/CRM Review s-au intensificat) si sper sa ma lamuresc si cu integrarea CRM Online-Office 365.
Imi pare rau ca nu am reusit sa cumpar Asus Transformer-ul (ar mai fi ceva sanse maine) ar fi fost un bun tovaras de drum cu cele 16 ore autonomie, am insa ca back-up un Acer Inspire Happy One foarte colorat :) dar cu Intel Atom dual core si 2GB RAM DDR3.
Este prima data cand merg in LA, ca obiective turistice ar fi: studiourile Universal, Hollywood, plaja SantaMonica, Beverly Hills, Walk of Fame etc.