Tuesday, October 13

Informatii din surse externe, unde dai si unde crapa

Wall Street iese astazi cu un text despre declaratiile facute ieri de seful Oracle pe EMEA, la o intalnire cu presa din regiune. Ei citeaza v3.co.uk insa nici textul britanicilor nu e mai breaz, asta ca sa ne lamurim si cum e cu sursele de afara. Am fost la intalnire, iar dupa, reprezentantul Oracle a stat putin de vorba cu presa, am fost tot timpul de fata pt ca voiam sa discut despre asimilarea Primavera.
Ambele titluri sunt scoase din context,
Loic le Guisquet afirmand explicit ca nu este economist dar ca este evident ca tari ca Germania, UK si Franta isi vor reveni mai rapid. Nu a spus niciodata ca Europa de Est a avut cel mai mult de suferit, a prezentat insa o harta cu niste nori, insa cei mai negri erau in Irlanda si Islanda. Afirmatia despre sectorul financiar a fost tocmai invers, adica se astepta sa-si revina mai repede insa nu s-a intamplat, telecomul si sectorul public fiind primele sectoare care dau dovada de revenire. De altfel, Loic le Guisquet a spus tot timpul ca e dificil de facut comparatii intre tari si mai potrivit ar fi sa analizam la nivel de industrii.
Titlul britanicilor cu ,,UK to lead europe out of reccesion,, e o mare gogoasa, nu a existat o astfel de afirmatie nici macar indirecta. De asemenea, afirmatia ,,Regatul Unit se descurca foarte bine departe de previziunile pe care le-am facut anterior,, nu a fost facuta doar pentru UK ci pentru intreaga regiune, in sensul ca ,,EMEA merge mai bine decat ne asteptam,,. Tipul in esenta a fost foarte prudent in afirmatii.
Concluzia: gura casca sunt la fel de multi si in vest ca si la noi.