Tuesday, July 10

Serviciile Dynamics 365 vor avea doua update-uri majore anual

Microsoft a anuntat zilele trecute ca serviciile din familia Dynamics 365 (ERP si CRM) vor trece la doua actualizari majore pe an, in lunile aprilie si octombrie. Cele doua actualizari vor aduce noi functionalitati si capabilitati si vor fi compatibile cu orice customizari/personalizari derulate de utilizatori. Schimbarile care ar putea afecta setup-urile clientilor se vor derula diferit, iar administratorii vor putea testa versiunile respective pentru a se asigura ca serviciile vor fi functionale.
Aceste doua update-uri majore (similare celor de la Win 10) nu exclud imbunatatiri minore ale serviciilor care se vor intampla constant in cursul anului. Toate aceste schimbari vor fi vizibile si anuntate din timp prin notificari care vor sumariza noile functionalitati si programul de trecere in online. Oficialii Microsoft spun ca acest notificari vor fi disponibile cu 2-3 luni inainte. Spre exemplu, notificarile pentru update-ul din luna octombrie vor fi disponibile din 23 iulie.

Informatiile au aparut pe unul dintre blog-urile oficiale Microsoft. Mai multe detalii la https://cloudblogs.microsoft.com/dynamics365/2018/07/06/modernizing-the-way-we-update-dynamics-365/