Thursday, April 6

Condica pentru angajati, acum si pe Android cu Productivo Pontaj

Dezvoltatorul brasovean RoyalBit anunta disponibilitatea solutiei Productivo Pontaj pe dispozitive mobile Android, tablete sau telefoane.  Aplicatia  monitorizeaza prezenta la birouri sau unitati de productie si automat simplifica procesul de salarizare. Cu cat numarul de angajati creste intr-o firma, cu atat apar mai multe puncte de lucru si programul se diversifica, monitorizarea prezentei sau absentei angajatilor devine dificil de gestionat si ingreuneaza toate celelalte procese care decurg din pontaj: administrarea resurselor umane, salarizare etc.

Productivo Pontaj a fost conceput pentru inregistrarea prezentei zilnice, intrari, iesiri, pauze, date pe baza carora furnizeaza rapoarte clare asupra timpului de prezenta al angajatilor la lucru pe zile, luni sau alte perioade. Rapoartele sunt trimise zilnic, in mod automat, catre persoanele desemnate sa gestioneze aceste date.  Angajatii ponteaza sau deponteaza singuri cand vin si pleaca de la lucru si, de asemenea, la iesirile si intoarcerile din pauze. Pot utiliza user si parola sau, mai simplu, Tag NFC personalizat.

Productivo Pontaj face parte din suita de aplicatii de business Productivo, care contine modulele: Monitorizarea Activitatii angajatilor, CRM, Project Management, Gestiune iar acum si Pontaj. Solutia  Productivo a fost creata ca raspuns la nevoile clientilor de a utiliza o singura platforma sub care sa gaseasca toate uneltele necesare pentru un management eficient.