Thursday, February 16

PitechPlus si MindMagnet isi unesc destinele

Stirea nu are legatura cu Valentines Day ci cu oarecare viziune comuna a doi antreprenori din noua generatie. Prin urmare, conform spuselor martorilor, Bogdan Herea, CEO PitechPlus si Vlad Stănescu, CEO MindMagnet au decis fuziunea celor doua companii pentru consolidarea pozitiei pe piata furnizorilor de solutii/servicii pentru eCommerce.


Fuziunea va crea o echipa combinata, cu expertiza atat la nivel de consultanta si management de proiect cat si de dezvoltare peste platformele Magento si Oro Commerce. In mod evident, va fi mai bine pentru toata lumea, dar mai ales pentru clienti, care vor avea la dispozitie o echipa mai mare si mai competenta, precum si un singur punct de contact. Conform declaratiilor oficiale, business-mariajul urmareste sa ofere solutii mai bune si mai prompte intregii piete si sa puna bazele unei companii mai pregatite pentru viitor.
 
Echipa nou formata în ambele birouri din Cluj-Napoca și Târgu-Mureș depășește acum 300 de angajați și va crește la peste 350 de specialiști, până la sfârșitul anului. MindMagnet va continua să funcționeze în cadrul PitechPlus sub același brand și cu aceleași valori și va continua să organizeze conferințele Meet Magento. Complementar, MindMagnet va ajuta la extinderea curriculei ACADEMY + PLUS, prin adăugarea unui training Magento. Sa le uram succes!