Thursday, November 17

La Vodafone ai social media nelimitat

Motiv de bucurie pentru orice heavy user de social media: noile abonamente Vodafone le ofera acces nelimitat si gratuit la  Facebook, Whatsapp, Messenger, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+, Pinterest etc. Lista completa  la aici.
Oferta este pentru persoanele fizice (angajatii sa-si vada de munca) la semnarea unui contract nou sau reinnoire pe o perioada de doi ani. Valabil pentru abonamente de la RED 14 in sus.
Alaturi de social media, Vodafone a lansat si un nou pachet promotional destinat familiilor, Super RED TRIO, format din doua abonamente de voce cu smartphone-uri si un al treilea care poate fi de voce, cu sau fara telefon, ori de date cu tableta. Costul acestuia este de 29 sau de 39 de euro lunar, in functie de beneficiile incluse.


Cu ajutorul ofertei de Craciun in editie limitata, utilizatorii nostri au acces gratuit si nelimitat la aplicatii de tip social media, precum Facebook si Instagram, si la aplicatii folosite pentru a comunica, precum Whatsapp si Messenger, pentru intreaga perioada contractuala de 24 de luni. De asemenea, am lansat un nou pachet comercial, Super RED TRIO, care este un exemplu prin care tehnologia poate fi folosita pentru a aduce impreuna membrii familiei, care se pot astfel bucura de beneficii semnificative si de o varietate de terminale,” afirma oficialii companiei.

Avand in vedere ca social media include tot mai mult rich content, traficul generat consumat este cu siguranta mare. Prin urmare, multi clienti se vor bucura de noua oferta.