Monday, July 4

Pasionat de Karaoke? Incearca AudioBox de la QNAP

QNAP a lansat Audio Box, un dispozitiv ce permite aplicației OceanKTV (aplicația de karaoke pentru QNAP NAS) să fie utilizată cu o gamă largă de modele. QNAP Audio Box suportă două microfoane dinamice de 6.3mm și se conectează la serverele NAS compatibile prin USB. 
Serverele NAS de la QNAP oferă o capacitate înaltă pentru backup, cloud privat, partajarea informațiilor, multimedia, iar OceanKTV transformă unitatea într-un sistem karaoke inovator, adăugând mai multă valoare, funcționalitate și divertisment pentru utilizatori.  QNAP Audio Box suportă modelele din seriile: TS-x51, TS-x51+, TS-x53 Pro, TS-x53S Pro, TS-453mini, TS-x53A, TS-x71 și TVS-x71T. Unitatea NAS trebuie să fie echipată cu minimum 4GB RAM pentru a rula aplicația OceanKTV. Dacă Audio Box este conectat la unitatea NAS ce dispune de conectori pentru microfon, numai două microfoane sunt suportate pentru intrarea audio. 

La nivel de control, tableta devine telecomandă pentru karaoke, iar sistemul OceanKTV poate fi accesat cu ușurință de pe o tabletă, fiind disponibile aplicații pentru iOS și Android™. Dispozitivul mobil conectat în aceeași rețea cu serverul NAS poate accesa melodiile pentru karaoke. Pentru a afla mai multe despre OceanKTV, vă rugăm să vizitați: https://www.qnap.com/solution/ocean-ktv/en/