Tuesday, March 29

Vrei sa fii business excentric? Iti pui PowerBI pe smartwatch

Care este ultima tendinta in materie de Business Analytics? Simplu, sa ai indicatorii de business direct pe smartwatch.

Acum cateva zile, Microsoft a lansat PowerBI for AppleWatch (citeste pe blogul Microsoft) prin care datele de business devin foarte la indemana. Utilizatorul nici nu mai trebuie sa deschida aplicatie, aceasta face push pe datele relevante, in concordanta cu o agenda stabilita de utilizator, si are o filosofie proprie ecranelor de foarte mici dimensiuni. Permite si afisarea permanenta a unor indicatori. Aplicatia de smartwach trebuie sincronizata ce cea de iPhone, care exista in supermarketul Apple inca de anul trecut. O aplicatie PowerBI exista si pentru Android, insa nu stiu sa existe si o versiune pentru smartwatch-urile cu acelasi sistem de operare.

Power BI este un produs  de Business Analytics lansat de Microsoft in cred 2014  care permite analiza, vizualizare si partajare datelor. Are Power Query, Power Pivot, Power Map si Power View si importa date de oriunde, le proceseaza, face cleansing, deduplicare, explorare, filtrare si vizualizare pe cam orice tip de dispozitiv. Este disponibil atat online cat si pentru desktop, este un Excel din viitor, pe care multi nu l-au descoperit inca.

Puteti citi pe blogul Microsoft sursa primara a inforamtiei https://powerbi.microsoft.com/en-us/blog/always-have-your-kpis-on-hand-with-the-power-bi-for-apple-watch