Wednesday, December 9

Investesc avocatii in tehnologie?

Se pare ca avocatii investesc in tehnologie, fara sa ma refer aici la telefoane mobile si alte purtabile, ci la solutii pentru gestiunea activitatii. Doar ce am primit o notificare de la SoftVenture care ma anunta ca Iordache Partners utilizeaza KeyVision si M-Files.

Casa de avocatura foloseste cele doua solutii pentru inregistrarea orelor prestate de angajati/colaboratori si obtinerea de rapoarte si analize de profitabiliate, precum si pentru organizarea documentelor. SoftVenture afirma ca suita este utilizata de cca 1000 de avocati din Romania, Franta, Moldova si Turcia, insa nu face o diferentiere intre produse si nici nu spune daca sunt clienti proprii sau si ai altor furnizori (M-Files fiind o aplicatie internationala).

Nu doar, SoftVenture este activ pe aceasta piata, la un recent inchieat targ ITC am cunoscut un antreprenor care dezvoltare Avoapp, un SaaS dedicat avocatilor si care permitea gestiunea completa a unui cabinet, de la relatiile cu clientii pana la facturare si pontaj. Compania era din Oradea, unde avea deja o baza de clienti, si se pregatea pentru abordarea pietei la nivel national. Ambele companii intretin si o serie de bloguri dedicate domeniului.