Monday, September 7

ProvisionDay 2015 se intampla pe 1 octombrie la Wilbrook

Daca vrei sa afli cine te spioneaza din interior, trebuie sa vii la Provision Day 2015....aceasta este promisiunea celor de la Provision pentru editia a opta e cunoscutului eveniment adresat specialistilor in securitatea informatiei. Tema conferintei este  „Who's inside your network” iar partenerii evenimentului sunt companii precum HP, Intel Security (McAfee), FireEye, Riverbed Technology, Websense, Radware, CyberArk, Gigamon, Skybox Security, Qualys etc.


Ca de obicei, am participat la mai multe editii, vin multi speakeri internationali, experti pe diverse arii, iar audienta este destul de relevanta. Alaturi de prezentari vor fi si demo-uri, workshopuri etc. Anual, 15-20% din bugetul IT al unei organizații mari este alocat protejării împotriva atacurilor cibernetice, însă aceste investiții nu garantează siguranța. În 2014, descoperirea unui atac la nivel de rețea a durat, în medie, nu mai puțin de 229 de zile, conform studiului Mandiant, 2014 Threat Report. Prin urmare, din perspectiva abordării cibercriminalității, problema nu este dacă o companie va fi atacată, ci când şi mai ales cum va reuşi să identifice atacul şi să înlăture pericolul. 

Participarea este libera, insa doar in urma inregistrarii pe www.provisionevents.ro si confirmarii de catre organizatori.