Monday, May 11

Evenimentul saptamanii: Mobifest 2015

Ziua de miercuri aduce in prim plan industria locala dezvoltatoare de aplicatii mobile, in contextul editiei 2015 a Mobile Conference Mobifest 2015. Evenimentul are loc la Crowne Plazza si este organizat de Evensys.
Alaturi de prezentari si networking vor fi acordate si „Mobile Awards Romania” pe mai multe categorii: campanii, aplicatii, creativitate etc. La solicitarea lui Cristi Manafu (si alaturi de mai multe persoane din industrie) an evaluat cateva aplicatii mobile pe 2-3 categorii (entertainment, branding si auto) si ceva mai multe criterii. Am descoperit cateva proiecte interesante, insa am remarcat ca cele mai faine aplicatii au fost cele facute la comanda unui client, prin urmare developerii locali sunt mai creativi cand au banii pe masa. Mi-ar placea o astfel de intrecere si la nivel enterprise :)

Dincolo de orice comentariu, vorbim insa de o piata in crestere, cu oameni pasionati, multa creativitate si la fel de multa munca. In cadrul evenimentului are loc si un workshop de mobile marketing, cred ca este printre primele initiative de acest gen.

De retinut: Crowne Plazza, de la ora 9.00, cred ca inca va mai puteti inregistra.