Monday, April 6

A aparut un blog „tech” pentru avocati

Softventure ma anunta astazi despre lansarea unui site (acum orice site se numeste blog) dedicat avocatilor pasionati de IT www.techlawers.ro . Proiectul are ca obiectiv promovarea solutiei Keyvision dedicata gestiunii activitatii unui cabinet de avocatura si este sustinut de echipa interna a companiei.  Pe site sunt deja cateva articole despre aspectele operationale ale unui cabinet pentru care tehnologia ofera unele raspunsuri si chiar o serie de sfaturi despre cum sa alegi „soft-ul” potrivit.

Revenind la Keyvision, functionalitatile aplicatiei acopera o gama extinsa de activitati, de la pontaj la document management si relatii cu clientii.

Fiind cloud based este disponibila prin trei tipuri de abonament: Basic (9eur/luna/user) Medium (19 eur) Premium (29 eur). Versiune Premium acopera totul si ofera sincronizare cu Outlook, conturi de Google, iCal etc precum si peste 50 de rapoarte. Serviciile de suport (level 1 probabil) sunt gratuite. Lista de referinte arata foarte bine (studiile de caz nu, insa la mine asta e defect profesional) asta ca sa nu spun ca este impresionanta: VASS lawers, Peli-Filip, Nestor& Nestor, Cazacu-Manolache-Popa, Revnic si Asociatii, Șoimulescu, Vizireanu etc. Aplicatia are un TRIAL gratuit de 30 de zile.