Monday, July 14

Microsoft se intoarce la origini: productivitatea conteaza

Unul dintre sloganurile Microsoft care mi-au placut cel mai mult a fost „do more with less” pentru ca reflecta ideea de baza din IT, aceea de ajutor pentru orice activitate intreprinde o fiinta umana, dar si pentru ca avea sens pentru mai toate liniile de business ale Microsoft, de la unelte de dezvoltare pana la platforme si solutii de business. Iata ca dupa ce atrecut prin „devices and services”, Microsoft, sub conducerea lui Satya Nadella, se intoarce la conceptul primar de productivitate.

Pe blogul oficial, seful Microsoft afirma: "While the devices and services description was helpful in starting our transformation, we now need to hone in on our unique strategy. At our core, Microsoft is the productivity and platform company for the mobile-first and cloud-first world. We will reinvent productivity to empower every person and every organization on the planet to do more and achieve more."

Productivitatea acoperă multe și se regaseste in toate produsele Microsoft, inclusiv in cele care urmeaza sa apara: Skype Translator, Cortana, Azure ML etc, iar la conferinta cu partenerii care se desfasoara de astazi pana joi la Washington, cu siguranta acest mesaj se va structura mult mai limpede.