Monday, May 27

Evenimentele saptamanii: EMC Innovation Day si Venture Connect

Saptamana aceasta sunt mai multe evenimente, insa doua se diferentiaza: EMC Innovation Day si Venture Connect editia a saptea.

EMC ne propune un eveniment de o zi ( marti 28 mai, la Hotel Alexander in Pipera) care aduce local noutatile de la EMC Forum (Las Vegas) si analizeaza principalele directii si tendinte din IT (cu precadere la nivelul managementului datelor si a informatiilor). Se va discuta din plin despre: storage, big data, centrul de date software, protectia datelor in aplicatiile critice etc. Vorbitori de la EMC si principalii parteneri.

Tot marti si tot intr-o locatie in nord (Baneasa/Grand Cinema Digiplex) VentureConnect ne invita la cea de a saptea intalnire care va prezenta nu mai putin de 12 proiecte foarte promitatoare, fonduri de investitii precum Cartagena Capital si 212 Ltd Fund care sunt la prima vizita pe piata locala. La intalnire se anunta peste 30 de reprezentanti ai incubatoarelor de afaceri din Europa de Sud-Est si business-angels din Romania si regiune. Prin urmare cam orice antreprenor cu idei si planuri corente ar trebui sa fie in sala, organizatorii promit o experienta „cinematica”.