Tuesday, February 1

De ce comenteaza lumea online?

Pentru ca autoritatile din RO sunt surde, poporul isi manifesta frustrarile in mediul online. Prin urmare se comenteaza oriunde si oricum desi este evident ca locul este prost ales. Raman uimit de fiecare data cand gasesc pe site-ul MW la un articol dedicat Dispeceratului de Urgenta de la PMB mesaje directe adresate primarului, sefilor de directii, altor angajati din Primarie sau chiar rudelor acestora. Oare oamenii acestia nu inteleg ca este vorba de un articol? Mai mult, chiar in lead se da si numarul de telefon unde se pot face sesizarile :)

VA ROG TRIMITETI INSPECTORI IN COMPLEXUL STUDENTESC REGIE ESTE ADEVARAT PATINOAR PE ALEEI SI TROTUARE ESTE UN ADEVARAT PERICOL !!!!!!!!!!!!!

Locuiesc pe str stiintei,sec 5 BUCURESTI,va aduc la cunostinta ca in urma lucrarilor de apa si canal strada a fost lasata in paragina,plina cu noroi si apa,fara a se pune nici macar minimul de pietris si nisip.

Abia s-a terminat asfaltarea strazii si au inceput sa circule masini de foarte mare tonaj pe strada as dori sa ne puneti si noua limitare de tonaj (bascule de 60 tone) va multumesc urgent strada orion


Similar, pe Saptamana Medicala sunt mesaje directe adresate doctorilor (ma doare ficatul dimineata, ce imi recomandati?), desi nu trebuie sa fii savant sa-ti dai seama ca este doar un site de informare si nu Sfatul medicului.
Sa fie comentatul o boala moderna, mai mult sau mai putin Web 2.0, sau este doar frustrare unei natiuni pe care nu o asculta nimeni?