Thursday, August 8

Oana Barbu preia conducerea Logicom

Oana Barbu (vezi profil LinkedIn )este noul GM al Logicom Romania, filiala cripriotilor de la Logicom. A preluat locul ramas liber dupa plecarea lui Marius Filipas si are misiunea de a pastra ritmul de crestere al companie, intr-un content in care piata de distributie este tot mai concurentiala. Oana Barbu are vechime pe aceasta piata, a lucrat pentru NOD si Asbis si va face echipa cu Mircea Ciucur, care a preluat pozitia de Deputy General Manager. Logicom a avut o evolutie buna naul trecut, dupa achizitia Gemini, dubland cifra de afaceti la 170 milioane lei cu 46 de angajati.

Noua echipă de management va continua procesul de dezvoltare prin extinderea portofoliului de produse şi soluţii, acordând în acelaşi timp o atentie deosebită suportului oferit comunităţii de parteneri. Compania a semnat deja contractul de distributie cu HP Supplies (consumabile si accesorii pentru echipamentele de printing si imaging) iar altele noi urmeaza sa fie anuntate.

Totodată, Logicom România afirma ca va continua să investească atât în dezvoltarea echipei locale, cât şi în optimizarea sistemului logistic (portal B2B) pus la dispoziţia partenilor. Până la finalul lunii august, compania îşi va reloca şi extinde depozitul principal, pentru a mări capacitatea de stocare la peste 2.000 mp.