Thursday, May 24

Elefant.ro vrea să devină mai grațios la... eCommerce

Elefant.ro este un magazin mare, dar vrea sa devina gratios. Prin urmare, magazinul online a încheiat un parteneriat cu germanii de la  Intershop pentru migrarea pe o nouă platformă noua de eCommerce. Obiectivul este crearea unei baze ca sa sustina dezvoltarea în următorii ani, atât pe plan local cât și internațional. 
Cei de la Intershop sunt cam cei mai tari in domeniu. BMW, Deutsche Telekom, Intersport, Miele lucreaza cu ei de niste ani buni. Au peste 300 de proiecte mari la nivel international si birouri pe mai multe continente.
 In urma colaborării cu Intershop, elefant.ro va oferi în curând clienților săi o experiență de cumpărături online superioară, adaptată la nevoile în creștere ale acestora și la tendințele globale din comerțul digital. 

Prețuim foarte mult pe fiecare dintre cei un milion și jumătate de clienți pe care îi avem, iar securitatea datelor lor personale și experiența pe care o au atunci când decid să cumpere produsele preferate de pe elefant.ro sunt prioritare pentru noi. Din aceste motive am decis să alegem un partner tehnologic care aduce cu sine o experiență de peste 25 de ani construită la nivel global, împreună cu branduri de top”, zice, in contextul anuntului oficial, Sergiu Chircă, CEO al elefant.ro.