Thursday, October 12

Ce noutati are Cisco pentru Connect 2017?

Connect Romania 2017,evenimentul anului pentru piata locala Cisco are loc pe 18 octombrie la Willbrook Center.  Ca noutati ar fi de remarcat rebrandingul global si accesul pe baza de invitatie (daca nu aveti un cod CCIE, trebuie sa contactati un partener Cisco). In rest, structura a ramas similara editiilor precedente. Cunoscut anterior ca Cisco Expo si Cisco Connect, evenimentul Connect Romania 2017 reuneste cei mai importanti parteneri si clienti, intr-o combinatie de prezentari tematice, sesiuni tehnice si zona expozitionala.

Pe agenda se disting trei subiecte: Data is the new currency (Jamey Heary - Cisco), IOT pentru Utilitati (Soitron) si Georgh Buhnici, care vrea sa devina Cyborg. Sesiunile tehnice sunt ceva mai dense, cu patru track-uri in paralel: masini de politie inteligente,  GDPR, LoRaWAN, securitate, dispnibilitate etc. Gasiti pe site programul complet. La standuri se anunta numeroase demo-uri pe tehnologii noi. Datanet Systems spre exemplu va sustine demo-uri pe: Cisco Umbrella, Cisco AMP, Stealthwatch, retea de senzori Lora, Cisco ACI etc. Aveti mai jos un plan al Connect Romania 2017 cu standurile partenerilor.
Din punct de vedere logistic, daca ajungeti mai tarziu, ar fi de preferat sa parcati la Baneasa mall si sa mergeti la Willbrook Center cu shuttle-urile puse la dispozitie de organizatori. De obicei, parcarea se umple si nici pe strada nu veti mai gasi locuri. Pana la ora 10, vor circula la fiecare 10 minute.