Procesul de preparare este simplu: se strivesc frunzele de menta cu zaharul brun, apoi se adauga zeama de lamaie, havana (50ml) sirop de zahar (cumparat sau facut cu zahar ars) gheata pisata si apa minerala. Se orneaza cu frunze de menta si bucati de lamaie verde.
A venit vremea de Mojito
Daca tot s-a incalzit am simtit pofta pt un Mojito, cocktailul preferat al lui Hemingway si zic unii si al lui Fidel Castro. Prin urmare la cumparaturile de ast aseara am pus in cos: menta proaspata si lamai verzi, restul ingredientelor (zahar brun/sirop de zahar, havana) existand deja.
Procesul de preparare este simplu: se strivesc frunzele de menta cu zaharul brun, apoi se adauga zeama de lamaie, havana (50ml) sirop de zahar (cumparat sau facut cu zahar ars) gheata pisata si apa minerala. Se orneaza cu frunze de menta si bucati de lamaie verde.
Procesul de preparare este simplu: se strivesc frunzele de menta cu zaharul brun, apoi se adauga zeama de lamaie, havana (50ml) sirop de zahar (cumparat sau facut cu zahar ars) gheata pisata si apa minerala. Se orneaza cu frunze de menta si bucati de lamaie verde.