Monday, April 24

Microsoft integreaza LinkedIn in solutiile de CRM si HR

Iata ca Microsoft incepe sa „exploateze” achizitia LinkedIn si integreaza Dynamics 365 cu LinkedIn Sales Navigator, pentru a oferi o solutie mai eficienta de crestere a vanzarilor. Informatia a aparut astazi pe blog-ul oficial Microsoft, intr-un post al lui Scott Guthrie, seful diviziei Cloud and Enterprise. Utilizatorii de Dynamics 365 for Sales vor acea acces la contactele din profilul LinkedIn, vor primi recomandari in functie de contextul conversatiilor, vor putea genera campanii InMail direct din CRM, listele de contacte se vor actualiza automat in functie de modificarile operate pe LinkedIn etc. Microsoft afirma ca noua solutie va fi disponibila din luna Iulie, la jumatate din pretul altor produse similare.

Alaturi de Dynamics 365 for Sales, Microsoft lanseaza si o solutie noua  Dynamics 365 for Talent, dedicata gestiunii resurselor umane, de la identificare si recrutare pana la onboarding si retenție. Solutia promite o imagine de 360 grade asupra angajatilor. Solutia este, de asemenea, integrata cu LinkedIn Recruiter si permite: acces dinamic la profilul candidatilor, crearea unor spatii/experiente noi de invatare, identificarea facila a talentelor etc. Lansarea oficiala va fi tot in Iulie.

In acelasi context, Microsoft a mai lansat si Dynamics 365 for Retail, o solutie dedicata gestionarii end-to-end a unei afaceri de comert, cu vizibilitate completa la nivel de: magazine, stocuri, inventar, angajati, clienti, financiar etc. Toate solutiile vor fi livrate din centre de date localizate in UK si Germania, cu disponibilitate dupa 1 iulie.

Detalii complete pe blog-ul Microsoft: https://blogs.microsoft.com/blog/2017/04/24/new-ways-drive-business-forward-todays-digital-landscape/#sm.0001iylbnpwpxf46via292uly46ao