Friday, December 9

Prima platforma online dedicata medicilor intreprinzatori

Medicii cu obiective antreprenoriale au la dispozitie o platforma online www.diviziapentrumedici.ro unde pot accesa informatii utile pentru atat din punct de vedere profesional cat si personal. Proiectul este realizat de Banca Transilvania, prin intermediul unei echipe de 60 de persoane (medici, economisti, consultanti de business) din cadrul Diviziei pentru Medici. 

Platforma cuprinde informații precum: oferta BT dedicată medicilor, ghidul medicului întreprinzător, informații despre congrese medicale, oferte de echipamente medicale, detalii despre fonduri europene, detalii despre petrecerea timpului liber etc.  O abordare interesanta este impartirea oarecum informala a zonelor de interes: Clinica mea are nevoie de (cont curent, credit, merg la un congres etc).. Eu vreau (casa, masina, sa calatoresc, bani pur si simplu etc) 
La sectiunea „ghid” exista informatii despre cum sa incepi o afacere, sa obtii aprobarile necesare pentru un cabinet, diferente intre diversele forme juridice, care este utilitatea unui website, cum ajuta un software sau un POS etc. Textele sunt foarte concise si practice. Pentru o experiență personalizată, cu informații din zonele de interes, medicii care accesează platforma trebuie să se autentifice şi să aleagă pe site specialitatea medicală pe care o au.  Designul este responsiv, l-am verificat pe telefon si scaleaza foarte bine.

Banca Transilvania este singura institutie bancara din Romania cu o linie de business dedicata exclusiv medicilor intreprinzatori. Divizia este activa de cca 9 ani, are peste 40.000 de clienti si acorda anual cca 3.000 de credite.