Thursday, September 1

Noua generatie de procesoare Intel „i” permite cele mai subtiri si usoare portabile ever

Dincolo de performantele imbunatatite, noua generatie de procesoare Intel iCore face posibila aparitia unor dispozitive foarte subtiri si foarte usoare. Lenovo nu a asteptat prea mult si la IFA 2016 (se intampla acum la Berlin) a lansat Yoga 910, cel mai subtire laptop din lume.Care laptop insa nu este doar foarte subtire (14.3 mm) si mai are si ecran 4k pus intr-o rama de doar 5mm, un procesor Inte i7 din generatia sapte, precum si pana la 15.5 ore autonomie.

 Alaturi de procesoare, Intel pune pe piata si un concept nou „Internetul captivant” cu trimitere la stilul contemporan de viata conectata ireversibil la mediul digital. Ca imbunatatiri, pentru generatia a saptea iCore, Intel anunta:

  • Timp mic de răspuns și viteză: echipele de inginerie și de producție Intel au îmbunătățit procesul de fabricație pe 14nm cu versiunea 14nm+. A șaptea generație a gamei de procesoare Intel® Core™ oferă o performanță în productivitate de până la 12% mai mare  și o performanță web de până la 19% mai rapidă față de generația anterioară de procesoare lansată cu doar un an în urmă.
  • Acces la conținut 4K UHD premium: cu noile computere din cea de-a șaptea generație a gamei de procesoare Intel® Core™, fanii televiziunii și ai filmelor vor avea acces la streaming premium în format 4K UHD de la studiouri precum Sony Pictures Home Entertainment și furnizori ca FandangoNOW. Acesta este doar începutul, având în vedere adopția în masa a conținutul 4K UHD, care va avea loc în timp.
  • Capacitatea de a crea, edita și partaja propriile clipuri 4K UHD și la 360 de grade până la de 15 de ori mai repede comparativ cu un PC vechi de 5 ani datorită îmbunătățirilor aduse de noile procesoare. 
  • Gaming on the go: jucătorii vor vedea o îmbunătățire grafică de trei ori4 comparativ cu un PC vechi de 5 ani, ceea ce înseamnă că puteți rula jocuri populare, cum ar fi Overwatch™ oricând și oriunde pe un laptop subțire, ușor. De asemenea, cu tehnologia Thunderbolt™ 3  disponibilă pe mai multe dispozitive, jucătorii pot folosi un singur cablu pentru a conecta o stație de andocare grafică externă și monitoare 4K UHD pentru performanțe de gaming de top.