Wednesday, August 3

Ce aduce Windows 10 editia aniversara?
Microsoft a lansat o editie aniversara a Windows 10  care aduce cateva „features” deosebite:
  • Windows Ink combină funcționalitatea Windows cu ergonomia folosirii unui stilou, dând utilizatorului posibilitatea să scrie pe dispozitiv așa cum scrie pe hârtie, creând notițe, desenând pe o tablă și transpunându-și cu ușurință gândurile analogice în lumea digitală. 
  • Îmbunătățirea securității cu Windows Defender și Windows Hello în aplicații si site-uri.
  • Microsoft Edge aduce o eficientizare sporită a energiei PC-ului pentru a obține maximum din durata de viața a bateriei precum și introducerea pentru Edge a extensiilor ca Pinterest Pin It Button, Amazon Assistant, AdBlock, Adblock Plus și LastPass – pentru a ajuta la personalizarea experienței de navigare (browsing) a utilizatorului.
  • Cortana va fi disponibilă și în timpul lock screen-ului astfel încât utilizatorul poate pune întrebări, asculta muzică din PC sau stabili o întâlnire fără a mai debloca dispozitivul. De asemenea, Cortana va fi disponibilă pe Xbox One ( în S.U.A. și Marea Britanie).
  • Noul Windows Store aduce în același loc aplicațiile Windows și Xbox, devenind o librărie completă de aplicații atât pentru serviciu, cât și pentru timpul liber.
Compania afirma ca editia aniversata include peste 150 de optimizări la nivelul bateriei, ceea ce ii va face mai feritici pe utilizatorii de portabile.

Pentru mai multe detalii vizionati, direct de la sursa, prezentarea de mai jos: