Wednesday, July 8

Wizrom internalizeaza Wizsalary. Ce schimbari apar pentru clienti?


WizSalary Software SRL a aparut prin 2007/2008 ca un spin off din Wizrom si a gestionat aplicatia omonima de payroll si salarizare. Relatiile dintre cele doua companii au fost intotdeauna apropiate si in mod evident partajau unele resurse si o parte a bazei de clienti. Datele de la Registrul Comertului arata o crestere constanta a cifrei de afaceri, ajunsa anul trecut la cca 1 milion EUR cu cca 30 de angajati. Structura actionariatului s-a schimbat probabil in urma investiilor in Wizrom facute de cei de la One 1 Technology, insa nu am detalii asupra cotelor detinute de fiecare parte.

Astazi, Wizrom, prin vocea lui Zohara Davidai a anuntat oficial achizia a 52% dintre actiunile Wizsalary, detinute de ceilalti actionari. Planurile de viitor prevad integrarea Wizsalary in portofoliul Wizrom sub conducerea tandemului Adi Bodomoiu - Zemy Apfelbaum, aflat de cativa ani la conducerea operationala a companiei. Comunicatul de presa afirma si un posibil rebranding al solutiei in WizOne sau integrarea acesteia in cadrul unei suite noi numite WizOne, care va oferi functionalitati extinse, inclusiv pentru managementul resurselor umane. Va fi oricum, o integrare nativă cu restul solutiilor din familia Wiz.

Compania asigura intreaga baza de clienti existenti ca serviciile raman neschimbate, si nici nu cred ca din acest punct de vedere vor exista surprize, mai ales ca exista numeroase referinte comune. As zice chiar ca se pot astepta la o crestere a functionalitatilor pentru versiunile viitoare, pentru ca va exista cu siguranta un plan comun de dezvoltare a suitei.