Friday, November 1

Cine mai vinde Oracle JD Edwards in Romania?

JD Edwards este solutia ERP mid level a Oracle, vanduta in Romania cu precadere prin parteneri. Am remarcat astazi un nume nou: PilotOnline. Compania este pe piata din 2003( conform site-ului) dar tre sa recunosc nu am auzit acest nume pana astazi, desi urmaresc piata de ERP de ceva vreme si am scris probabil singurul studiu de caz local pe JD Edwards, in 2008 in urma implementarii de la Control Trading din Ploiesti, partener InOne. (snaphot in Oracle Reference Booklet, pagina 64).

Tot pe site am aflat ca PilotOnline a facut si localizarea solutiei JDE Enterprise 1 (traducere interfata si ajustare legislativa) si ca vinde si alte produse Oracle, cum ar fi Demantra, un produs mult mai interesant decat JDE.
Demantra provine, ca denumire, din "Demand Management to Trade Planning si este o solutie de planificare si previzionare a cererii de produse si servicii, dezvoltata de o companie din Israel si cumparata in 2006 de Oracle. Exista o pagina LinkedIn pentru PilotOnline insa nu am gasit pe nimeni cunoscut.
Daca tot este vorba de Oracle, ar mai fi de spus ca marti, saptamana viitoare se intampla Oracle Day la Bucuresti, vedeti AGENDA.