Wednesday, January 23

ERP si TVA la incasare


Saptamana viitoare, seria 2013 de suplimente Market Watch debuteaza cu „ERP si TVA la incasare”, o tema care nu era planificata dar foarte de actualitate si care genereaza numeroase discutii. Pentru documentare, baza de pornire a fost seria de conferinte organizata de World Trade Center Institute Bucharest pe teme similare si unde printre vorbitori au fost persoane cheie de la Ministerul Finantelor, care au putut oferi informatii pertinente.
Articolele suplimentului abordeaza schimbarile legislative, regulile noi pentru facturare, determinarea cifrei de afaceri pentru stabilirea plafonului, cursul valutar aplicabil, normele de notificare a organismelor fiscale, modul de completare a jurnalelor etc.
La aceasta sectiune, se adauga informatii din partea furnizorilor de ERP despre modul in care au fost actualizate solutiile, cum a fost gestionata schimbarea legislativa, noutati la nivel de interfata etc.
Alaturi de noi  sunt cele mai reprezentative companii din piata solutiilor de gestiune financiar-contabila: Microsoft, TotalSoft, Siveco, LLP, Wizrom, Crisoft, Sage, Senior, SysInfoConsult (distribuie SAP BusinessOne) Sistec, Pluriva.
Suplimentul va avea o distributie diferita de MW si va targeta exclusiv departamentele financiar-contabile ale companiile mici si medii. Va fi disponibil print (formatul standard de supliment) si online in format pdf. Versiunea online va fi anuntata printr-un newsletter early-edition.