Din pacate insa, administratorul de la Casa Alba, un loc frumos de altfel si cu o pozitie unica, traieste cu 15 ani in urma. Pe scurt, preturile din meniu sunt pentru portii de 100gr, evident nu scrie nicaieri asta explicit si nici ospatarul nu spune, iar supriza apare la sfarsit cand afli ca pulpa dezosata de pui a avut 300gr, pastravul 400 gr, iar preturile sunt x 3 si x 4. Complementar, apare pe masa si o jumatate de paine feliata, desi nimeni nu a cerut asta. Migalos
Romanisme la Casa Alba
Nu este vorba despre cunoscuta institutie americana ci despre restaurantul omonim (fost Privighetorilor din cate imi amintesc) de la padurea Baneasa, unde am fost duminica pentru un pranz. Am incetat, de cativa ani, sa mai cercetez meniurile restaurantelor in cautarea unor posibile lucruri ascunse si nici notele de plata nu le mai verific atent. Eram aproape sigur ca au disparut tentativele de pacalire a clientilor si ca totul se reduce la a-ti asuma sau un pret mai mare (mai mare, foarte mare, mult mai mare sau nesimtit de mare) in anumite restaurante.
Din pacate insa, administratorul de la Casa Alba, un loc frumos de altfel si cu o pozitie unica, traieste cu 15 ani in urma. Pe scurt, preturile din meniu sunt pentru portii de 100gr, evident nu scrie nicaieri asta explicit si nici ospatarul nu spune, iar supriza apare la sfarsit cand afli ca pulpa dezosata de pui a avut 300gr, pastravul 400 gr, iar preturile sunt x 3 si x 4. Complementar, apare pe masa si o jumatate de paine feliata, desi nimeni nu a cerut asta. Migalos
Din pacate insa, administratorul de la Casa Alba, un loc frumos de altfel si cu o pozitie unica, traieste cu 15 ani in urma. Pe scurt, preturile din meniu sunt pentru portii de 100gr, evident nu scrie nicaieri asta explicit si nici ospatarul nu spune, iar supriza apare la sfarsit cand afli ca pulpa dezosata de pui a avut 300gr, pastravul 400 gr, iar preturile sunt x 3 si x 4. Complementar, apare pe masa si o jumatate de paine feliata, desi nimeni nu a cerut asta. Migalos