- Angajații își doresc să își poată desfășura munca fără întreruperi. Un fel de stahanovism corporatist.
- Beneficii precum mâncarea gratuită sunt mult mai puțin importante pentru ei decât posibilitatea de a se concentra fără a fi întrerupți.
- Managerii se așteaptă ca angajații să fie conectați permanent la la munca lor de la birou. Din pacate, doar 40% dintre aceștia spun că dispozitivele pe care le folosesc acasă sunt compatibile cu echipamentele și aplicațiile de la birou.
- Conexiunea constantă poate duce la un comportament obsesiv și poate cauza epuizare.
- Peste o treime din angajați își folosesc obsesiv dispozitivele tehnologice, din nevoia de a fi la curent cu cele mai noi informații sau din cauza presiunii sociale. Houston, avem o problema!
- Managerii nu observă problemele. Aproape două treimi dintre ei spun că angajații lor dispun de tot echipamentul de care au nevoie pentru a nu fi distrași la birou, în timp ce mai puțin de o jumătate dintre angajați sunt de acord cu această afirmație.
- Zgomotul și factorii care distrag atenția au un impact major asupra productivității
- Managerii ar trebui să inițieze un dialog cu angajații, pentru a stabili exact care sunt nevoile acestora la locul de muncă sau pentru a lucra de acasă și de ce echipamente au nevoie.
- Companiile ar trebui să le ofere angajaților locuri liniștite, spații și echipamente adecvate pentru a se putea concentra pe ce au de făcut. Adica open space sucks :)
- Companiile ar trebui să își încurajeze angajații să se deconecteze după terminarea programului, pentru a găsi un echilibru între job și viața personală.
- Satisfacția angajaților și productivitatea acestora contribuie în mod direct la succesul financiar al unei companii.
.