Monday, February 10

Novensys aduce Cloud Grid in oferta curenta

Novensys a anuntat astazi ca adauga in portofoliu servicii de tip cloud computing. Nu am gasit pe site-ul companiei o sectiune dedicata acestor servicii, prin urmare nu am decat informatiile din comunicatul de presa. 

Tind sa cred ca este vorba de o portare in cloud a solutiilor traditionale oferite de Novensys si prin care se pot gestiona cele mai diverse activitati din cadrul unei companii. Ar fi vorba astfel despre: soluții pentru managementul infrastructurii hardware; instrument de lucru cu clienții și furnizorii prin facturare, managementul documentelor, al contactelor și planificarea activităților; și nu în ultimul rând instrumente de lucru intern precum intranet, chat între angajați, evaluarea performanței angajaților, gestionarea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar și managementul activităților de recepție (vizitatori, colete și intrări/ieșiri documente).
Noile servicii ale Novensys vor fi promovate sub brandul CLOUD GRID. Nu am informatii despre modul de livrare, locatia care asigurara gazduirea serviciilor, pricing etc.
Novensys este o companie cu un profil complex, care integreaza in solutii produse de la furnizori multipli: Microsoft, Oracle, IBM. Generic, solutiilor lor se grupeaza pe categorii orizontale: CRM, ERP, Business Analytics, Supply Chain, Asset Services/Management + verticala Retail si Distributie, unde chiar au niste proiecte interesante.