Wednesday, June 20

SAP Business One are o versiune GDPR ready

Companiile interesate de ERP-ul entry level al SAP au la dispozitie versiunea SAP Business One 9.3 care aduce mai multe functionalitati pentru asigurarea compliantei cu GDRPR.  Noua versiune este disponibila prin System Innovation Romania, singurul partener oficial pentru SAP Business One.
Pe scurt este vorba despre:
  • generarea de rapoarte asupra datelor personale stocate
  • control mai bun asupra informatiilor si documentelor din sistem
  • granularitate mai mare pe drepturile utilizatorilor de vizualizare/adaugare/actualizare 
  • personalizari extinse ale campurilor care contin date personale
  • trasabilitate pe actiuni legate de „Dreptul de a fi uitat”, demonstrare facila a stergerii datelor
  • inregistrarea log-urilor in sistem, administratorii pot pot vizualiza toate detaliile de accesare ale utilizatorilor SAP Business One care s-au logat și s-au deconectat în sistem, pentru analiza şi raportarea eventualelor operaţiuni frauduloase.
 
Complementar, noua versiune aduce funcţionalităţi noi pentru optimizarea lucrului cu centre de profit și pierdere, realocarea costurilor administrative în centrele de cost operationale, generarea de grafice Gantt în managemetul proiectelor, Return Material Agreement, routing în Producție și Planificarea Capacităților de productie, îmbunătățiri în procesul de aprobare a documentelor, import optimizat al datelor din Excel etc. Versiunea 9.3 functioneaza atat cu Microsoft SQL cat si cu SAP Hana.