Tuesday, July 28

Solutie integrata anti muste&tantari

Dupa intamplarea cu bonsaiul cei de la Johnson mi-au trimis un dispozitiv impotriva tantarilor si mustelor. Asta se intampla prin primavara cand au lansat ei produsul insa la vremea cu pricina insectele amintite nu erau prea deranjante. Le-am promis ca voi scrie despre produs cand il voi folosi, iar caldurile din ultima vreme au fost ocazia.

Aparatul Raid Night&Day nu mai foloseste rezerva obisnuita cu lichid ci un soi de nisip prin care se emana in camera o oarecare substanta. Asta il face mai compact si elimina scurgerea accidentala a lichidului. Nu emana miros, nu face zgomot si nici nu trebuie scos din priza peste zi. Ca eficienta, din prospect, se pare ca volumul acoperit de un singur aparat este destul de mic. O persoana din familie l-a folosit intr-o rezerva de spital (cam cat un dormitor de apartament, cca 10-11 mp) si a fost eficient chiar si in lipsa unei plase antitantari la fereastra.

Rezerva se schimba foarte simplu si are un indicator privind uzura. Eu am unul alb insa cred ca ar fi interesant sa existe si pe negru/wenge/etc pentru cei care au prize de alta culoare.