Wednesday, June 24

Rebranding la Cabinetul Calin Tatomir (2)

Cabinetul s-a transformat in CCT Consultants, are un site nou (gandit ca o revista, conform afirmatiilor lui Varujan Pambuccian) o noua identitate vizuala etc.
Mai interesant este ca si-au propus abordarea unor linii noi de business: optimizarea arhitecturilor IT, migrarea afacerilor în mediu virtual (nu doar e-commerce cum au inteles unii din sala) si consultanta pentru sisteme de energie solara. (oarecum surprizator dar cu oportunitati). Si mai interesant este ca se intrevad noi activitati (companii) adiacente brandului CCT. (de genul CCT Finance, CCT Research etc). In rest toate bune si pe aceeasi directie, ceva oameni noi in echipa, investitii masive in training (multi consultanti sunt relativ tineri) si destul de multa deschidere.
Le-a scazut cifra de afaceri pe prima parte a anului insa nu prea m-am lamurit daca e pe fondul crizei sau din cauza plecarii lui Calin Tatomir si a reorganizarii. Oricum, doar 10% scadere, avand in vedere situatia (criza + plecarea omului de baza), e de bine. A, si o informatie pe care nu o stiam, Calin Tatomir și Varujan Pambuccian au fost colegi de liceu. (de aici relatia si increderea)